wsoft bg

Szoftver aktiváló kulcs beszerzése - wsoft.hu

Vásárlás menete

Átutalásos fizetés estén: A megrendelési ürlap összes kötelező mezőjének kitöltése majd az OK (később fizetem átutalással) gomb megnyomása után kap egy e-mailt a fizetési információkkal, az összeg bankszámlánkon történő jóváírást követően 2 munkanapon belül, küldjük a szoftver aktiváló kulcsot és a megrendelésben megadott e-mail címre küldjük a Magyar jogszabályoknak megfelelő PDF formátumú papír alapú számlát.

Bankkártyás fizetés estén: A megrendelési ürlap összes kötelező mezőjének kitöltése majd az OK (most fizetem bankkártyával) gomb megnyomása után a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési oldalra irányítjuk, sikeres bankkártyás fizetés után a megadott e-mail címre küldjük a szoftver aktiváló kulcsot, így a megrendelt program azonnal használatba vehető. A Magyar jogszabályoknak megfelelő PDF formátumú papír alapú számlát, megrendelésben megadott e-mail címre küldjük.

Kérjük, olvassa el a vásárlási feltételekről szóló részletes tájékoztatónkat!

 meg  = 
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

NAV Adóalanyiság lekérdezés

Kedves látogató,
9. § (2) A számlázó program fejlesztője, forgalmazója a számlázó programot kizárólag adóalanynak értékesítheti, aki vagy amely köteles az értékesítést megelőzően adóalanyiságát igazolni. A számlázó program fejlesztője, forgalmazója köteles a számlázó program értékesítéséről kibocsátott számlán feltüntetni a számlázó programot beszerző adóalany adószámát.
A wSoft Számlázó program bankkártyás fizetése a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet értelmében nem elérhető.

CIB Bankkártyás fizetés

A wsoft.hu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A wsoft.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a wsoft.hu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a wsoft.hu oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt termék ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!
cib bankkartyas fizetes